Jumbo Langerak feestelijk heropend
Jumbo Langerak feestelijk heropend (Foto: )

Jumbo Langerak Raadhuisplein feestelijk heropend

Vrijdagochtend 10 september werd om negen uur de Jumbo Langerak feestelijk heropend. Na drie dagen verbouwen, mocht de vernieuwde winkel eindelijk haar deuren weer openen voor het winkelend publiek. Medewerker Nico Rodenburg knipte het gele lintje door. Nico is al ruim 38 jaar werkzaam bij het bedrijf.

Trots op het team 

Filiaalmanager Maurice van Kippersluis is ontzettend blij met de vernieuwde winkel en is heel erg trots op zijn medewerkers. “In zo’n korte tijd zulke aanpassingen te realiseren in de winkel, is een enorme uitdaging. Maar het is ons gelukt! En hoe! We hebben met man en macht de afgelopen dagen gewerkt in de winkel om ervoor te zorgen dat alles met de opening af zou zijn. Het moment dat we vanmorgen open gingen voor de klanten, was een geweldig moment voor ons als team. Hier doen we het voor. De blije gezichten van de klanten dat we weer open zijn”, aldus Maurice van Kippersluis.

Nieuwe elementen 

Ook ondernemer Quint Langerak is zeer te spreken over zijn vernieuwde winkel. “Ik vind het fantastisch om te zien dat er in zo’n korte tijd zoveel werk is verricht door onze medewerkers. Net als Maurice ben ik heel trots op ons team wat ze gerealiseerd hebben. Het was flink aanpoten de afgelopen dagen, maar het is ons gelukt”. Quint Langerak geeft aan blij te zijn met de vernieuwingen in zijn winkel. “Zo kun je vanaf nu terecht voor verse maaltijden, salades en borrelschalen die iedere dag in de winkel vers bereid worden door onze medewerkers. Daarnaast is de broodafdeling vernieuwd en hebben we Hema assortiment toegevoegd,” aldus Quint. 

Zelfscankassa

Andere elementen die zijn toegevoegd aan de winkel, zijn een slijterij en een geheel nieuw kassapark. “In de slijterij kun je terecht voor een heerlijke borrel, speciaalbiertje of exclusieve wijnen. Ook verkopen we een uniek product in de slijterij, namelijk De Likeur van Bodegraven. Een echte suggestie van het huis! Het kassapark is met name vernieuwend vanwege de zelfservicekassa’s. Klanten kunnen hier zelf de boodschappen scannen of de zelfscan inlezen. Er staan gastvrouwen bij de kassa om de klanten te helpen. Het is voor iedereen nog even wennen, maar ik geloof ik dit concept.”

Openingsactie

Om de opening te vieren, heeft Jumbo Langerak Raadhuisplein een leuke actie georganiseerd. Vanaf 25 euro aan boodschappen kunnen klanten draaien aan het Rad van Fortuin. “De reacties op het rad zijn ontzettend leuk. Klanten staan zelfs in de rij om aan het Rad te mogen draaien. Je hebt gegarandeerd prijs, dus dat maakt het natuurlijk nog leuker,” aldus Cheyenne Humme-Berkvens, medewerker Jumbo Langerak.

Meer berichten