Foto:
Jumbo Voetbalchallenge

Scoren bij Vergeer Holland

Bodegraven-Reeuwijk

Voetbal kan niet zonder zijn sponsors. Dat geldt zowel voor het topvoetbal als het café-elftal en zijn derde helft. Ook de Jumbo Voetbalchallenge is daar geen uitzondering op. Wij stelden daarom een aantal vragen aan alle sponsoren van de challenge. Met deze week: Vergeer Holland.

Wie ben je en wat voor werk doe je bij Vergeer Holland?

Ik ben Frank van Leeuwen en ik ben inkoopmanager voor Vergeer Holland. Ik ben geboren en getogen in Reeuwijk en woon nu met mijn gezin in Bodegraven. Als inkoopmanager ben ik verantwoordelijk voor het contracteren van de benodigde producten en diensten tegen de juiste condities.

Wat heb je met voetbal?

Ik voetbal vanaf mijn 6e bij RVC’ 33, waarvan 12 jaar in het eerste elftal als keeper. Nu speel ik incidenteel. Het mooie van keepen is dat je een stuk minder moe wordt dan in het veld! Haha, nee, eigenlijk bepalen enkele momenten of je een goede wedstrijd hebt gespeeld of niet. Je kunt fantastisch keepen, maar als je één blunder maakt, dan heb je er niks aan. Daarnaast is het belangrijk dat je goed naar voren speelt en de voorzet eruit haalt voordat het een kans wordt. Ik ben supporter van Feyenoord en dat ben je niet altijd voor de lol. Gelukkig zijn ze het seizoen goed begonnen!

Wat maakt Vergeer Holland leuk om voor te werken?

We zijn een groot bedrijf met 500 medewerkers met een informele en positieve sfeer waarin we elkaar helpen. We zijn en blijven een familiebedrijf, waarvan de kleinzoon van de oprichter (Diederik Vergeer) nu algemeen directeur is. We hebben een personeelsvereniging met veel leden die tot voor corona heel actief was. Dan gingen we bijvoorbeeld bowlen met honderd mensen of hadden we een bedrijfsfeestje. Dat was altijd erg gezellig. Nu maar hopen dat dat straks allemaal weer kan! 

We zijn lokaal betrokken als hoofdsponsor van RVC ‘33 en werken veel met ondernemingen uit de regio. Wij drinken bijvoorbeeld koffie van Kaars Koffie en het transport wordt gedaan door diverse partijen uit Bodegraven. Er staan altijd vacatures open voor zowel leuke kantoorfuncties als in de operatie.

Welke club gaat de Jumbo Voetbalchallenge winnen?

Dan kies ik uiteraard voor RVC’33. Zeker omdat ze heel aardig kunnen ballen.

De Jumbo Voetbalchallenge volg je online op kobr.nl of via Instagram of Facebook.

Meer berichten