Foto:

Griezelen en gruwelen met Ronald van Assen

Bodegraven/Woerden

Op 9 oktober wordt het nieuwe boek van Ronald van Assen gelanceerd tijdens het door Godijn Publishing georganiseerde BOEK10 in Theater Het Klooster te Woerden. Ditmaal komt deze veelzijdige auteur met een kwaadaardige verhalenbundel genaamd Sluimerend kwaad. Een bundel om van te griezelen, maar niet slechts alleen ter vermaak. Veel verhalen bevatten namelijk een diepere boodschap. ‘Voor wie van het werk van Stephen King houdt, is deze bundel een aanrader,’ aldus Ronald. De verhalenbundel is vanaf 9 oktober voor 19,99 te koop in elke (online)boekhandel.

Sluimerend kwaad

Sluimerend kwaad is een bonte mix van drieëndertig verhalen. Sommige verhalen zijn gruwelijk, andere compleet absurd of zitten vol zwarte humor. Een aantal verhalen is ronduit schokkend. Kruip in de huid van de slechterik en ontdek wat ervoor nodig is om van een volkomen onschuldig persoon een psychopathische moordenaar te maken. Het kwaad zit in ieder van ons, maar wat is ervoor nodig om het te doen ontwaken?

Ronald van Assen

Ronald van Assen woont met zijn vrouw en drie kinderen in Bodegraven. Hij is auteur van verschillende boeken, zowel fictie als non-fictie. Naast zijn werk als auteur is Ronald ambassadeur van de organisatie Samen Sterk zonder Stigma, voorlichter bij Stichting Kernkracht en eindredacteur van Tzitzo Magazine. Ook is hij actief als jurylid bij verscheidene schrijfwedstrijden. Sluimerend kwaad is zijn zesde uitgave bij Godijn Publishing.

Meer berichten