Vief en Fit coaching

Algemeen

Bodegraven

Nicole Wolff is vitaalcoach/leefstijlcoach en begonnen met Vief en Fit coaching in Bodegraven. Nicole: “Fit zijn en de dagelijkse dingen kunnen doen terwijl je aan het eind van de dag nog energie over hebt. Werken, boodschappen halen, huis schoonmaken, fietsen, met de (klein-) kinderen spelen, … Mijn cliënten ervaren dat kleine aanpassingen al resultaat oplevert. Hetzelfde geldt voor gewichtsverlies, dit kan prima in kleine stappen en zonder jezelf alles te ontzeggen!”

Afhankelijk van de behoefte van de cliënt focust Nicole de begeleiding op voeding (gewichtsconsulent), bewegen/sporten (personal trainer), of mentale fitheid/rust en herstel (leefstijlcoach). Na een kennismakingsgesprek begint zij altijd met een uitgebreide health check om inzicht te krijgen in de algehele vitaliteit van de cliënt op dat moment. “De drempel is laag, want zij werkt niet vanuit een bedrijfspand maar komt naar de mensen toe. Zo sluit zij bij jong en oud aan op ieders eigen niveau. 

Nicole staat voor duurzaamheid en wil ook graag dat haar cliënten na de begeleiding het zelf kunnen volhouden. “Het geeft mij een goed gevoel als cliënten “ weer ” vief & fit door het leven gaan. Iedereen die fitter door het leven wil gaan, gezonder wil eten, weer/meer willen bewegen, of steviger in de schoenen wil staan is van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek.” voegt de coach toe.

Advertentie

Categorieën