Foto:

Laatste trekking winnaars BOV zegelactie

De vijfde en daarmee laatste trekking van de BOV zegelactie is op 3 januari verricht. Uit de vele ingeleverde volle spaarkaarten de laatste 10 winnaars getrokken. Bij deze trekking is ook de winnaar van de hoofdprijs van maar liefst 1000 euro getrokken! De gelukkige prijswinnaars worden weer vermeld op de BOV website. 

Het prijzenpakket van de BOV zegelactie was ook dit jaar weer groot en dus de win kans is ook groter. Veel BOV winkeliers stelden een prijs ter beschikking, de zogenaamde verrassingsprijzen. Deze verrassingsprijzen vertegenwoordigen een waarde die kan variëren van 25 euro tot wel 100 euro. De geldprijzen worden uitgekeerd in BOV cadeaubonnen. Er was kans op prijzen van 50, 100 en een hoofdprijs van maar liefst 1.000 euro! Nieuwsgierig of je een prijs hebt gewonnen? Ga dan snel naar www.bov-bodegraven.nl/zegelactie.

Alle prijzen zouden oorspronkelijk worden uitgereikt op zaterdag 15 januari 2022 om 16.00 uur bij PuntKomma maar op dit moment is het gezien de corona maatregelen nog even onduidelijk of dit door zal gaan. De winnaars krijgen sowieso persoonlijk bericht met informatie over wanneer ze hun prijs op kunnen halen. 

Meer berichten