Afbeelding

In vertrouwen

Politiek Politici aan het woord

Nog minder dan een maand, dan zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Alle inwoners van 18 jaar en ouder mogen dan stemmen op de kandidaat die zij geschikt vinden. Er zijn in Bodegraven-Reeuwijk 25 raadszetels te vergeven.

De inwoners van Bodegraven-Reeuwijk komen over het algemeen trouw naar de stemhokjes om hun mening te laten horen. Daarmee geven ze aan dat het hen niet om het even is wie straks plaatsnemen op die raadszetels. Ook dit keer is er een flinke variëteit; kakelverse partijen en partijen met meer dan een eeuw ervaring, zoals de SGP. 

De SGP in Bodegraven-Reeuwijk droeg in de afgelopen jaren mede verantwoordelijkheid voor het dagelijks bestuur van onze gemeente door deelname aan het college. SGP-raadsleden en -wethouders werken vanuit een duidelijke visie en met een vaste koers. We ontlenen onze waarden en normen aan de Bijbel. Hierin heeft God, onze Schepper, laten opschrijven wie Hij is en wat Hij van de mens verwacht.

‘In vertrouwen’ is de titel van ons verkiezingsmanifest en dat is niet zonder reden. Om te kunnen doen wat er moet worden gedaan in de gemeenteraad en in het college is vertrouwen van het grootste belang. Vertrouwen tussen raads- en collegeleden en onze inwoners en organisaties. De komende jaren krijgen we als gemeente weer veel ingewikkelde taken. Dan is het noodzakelijk goed naar elkaar te blijven luisteren en alles te doen wat nodig is om begrijpelijke en goed uitlegbare besluiten te nemen. Zo kan er een gezonde basis van vertrouwen blijven bestaan in het werk van ons gemeentebestuur. 

Onze SGP kandidaat-raadsleden zou ik willen kenmerken als degelijk en zonder fratsen. Ze willen weer hard aan de slag voor onze mooie gemeente. Geeft u hen het vertrouwen?

Gerrit Weerheim
Gemeenteraadslid SGP Bodegraven-Reeuwijk

https://bodegraven.sgp.nl 

Advertentie

Categorieën