In gesprek over zorg tijdens de laatste levensfase

Algemeen

BODEGRAVEN

Op 16 mei gaan huisarts Wiesenhaan uit Bodegraven en verpleegkundig specialist geriatrie Riëtte Oudenaarden van het Groene Hart Ziekenhuis met u in gesprek over zorg tijdens de laatste levensfase. Van 14.30 tot 16.45 uur behandelen zij in De Meent (Willem de Zwijgerstraat 6, Bodegraven) vragen als ‘Wat is belangrijk en wat zal altijd belangrijk voor je blijven?’ en ‘Hoe kun je ervoor zorgen dat deze fase prettig verloopt voor jou en je mantelzorger?’. Ook notaris Ter Wal is aanwezig en informeert u over het (levens)testament.

Als je ouder wordt of ziek bent, is het goed om je een beeld te vormen over de laatste levensfase. De SIRE-campagne wijst er ook al op: ‘De dood. Praat erover, niet eroverheen’. Tijdig in gesprek gaan is belangrijk, juist als er nog geen spanning is. Welke keuzes zijn er te maken, wat is er mogelijk en hoe ga je het gesprek aan met de huisarts of specialist, maar ook met partner, kinderen of familie en vrienden?

Voor iedereen die dit een belangrijk onderwerp vindt, organiseren we deze bijeenkomst. Als u zich aanmeldt via tel. 06-48133312, dan zetten we een stoel voor u klaar!