10 van Boreft staat weer op de kalender

BODEGRAVEN

Na twee jaar afwezigheid wordt het leukste hardloopevent van Bodegraven-Reeuwijk weer georganiseerd: de 10 van Boreft! De 10 van Boreft vindt plaats op zaterdagmiddag 18 juni. De start-finishlocatie is, zoals altijd, bij tennisclub Botesa aan de Broekveldselaan in Bodegraven.

Het evenement begon exact 10 jaar geleden als een initiatief van een vriendengroep. Binnen no-time stond de Bodegraafse 10 kilometer bekend in heel de regio. Dit jaar is er naast de 10 km voor volwassenen ook een kids run van 1,2 km.

Lopen voor Vluchtelingenwerk

De organisatie van het event wordt verzorgd door Tafelronde 158. Zij hebben ook dit een goed doel aan het event gekoppeld. Tom Smit: “We vinden het belangrijk om ons in te zetten voor lokale maatschappelijke initiatieven. De volledige opbrengst van het hardloopevenement gaat naar de Oekraïense weeskinderen die verblijven in het Landgoed Hooge Burch van Stichting Ipse de Bruggen in Zwammerdam.”

Hoofdsponsors

“We zijn ontzettend blij dat de 10 van Boreft 2022 ook dit jaar weer support krijgt van de hoofdsponsors Veldsink Advies - Domburg en de coöperatie Nh1816 Verzekeringen vanuit hun unieke samenwerking van lokaal financieel adviseur en coöperatieve schadeverzekeraar. De kidsrun wordt dit jaar gesponsord door advies- en ingenieursbureau Tobimo.”

Aanmelden

Lopers, vrijwilligers en sponsoren kunnen zich aanmelden via de website www.10vanboreft.nl. Daar vind je ook informatie over de starttijden en de afsluitende barbecue. Bij inschrijving kun je aangeven of je een extra bijdrage wilt doneren aan het goede doel.

Meer berichten