Foto:

Succesvolle bingo Rijngaarde

Bodegraven

Bij ouderencentrum Rijngaarde vond een bingo plaats. Deze bingo was door de seniorenclub georganiseerd in samenwerking met Jumbo Langerak. In totaal deden zo’n 50 bewoners van Rijngaarde mee aan de bingo. Er waren 180 prijzen te winnen, verspreid over drie rondes. De bewoners gingen allemaal naar huis met mooie prijzen. 

Medewerker van Jumbo Langerak Leonie Mulder-Blijleven is van te voren ontzettend druk geweest met de voorbereiding van de Jumbo Langerak bingo. Leonie: “Ik heb van te voren contact gezocht met diverse leveranciers om te kijken of ze nog wat voor ons konden betekenen voor de bingo. Zo zijn er wat spullen gesponsord en mochten we voor mooie geldbedragen prijzen regelen. Ook heb ik lokale ondernemers aangeschreven of ze een leuke prijs wilden sponsoren.”

Annemiek’s Kaas Express, Anders en de Munt hebben de hoofdprijzen verzorgd van de bingo. De prijzen waren zeer divers. Van een pak koffie tot een kaartspel en van een strandlaken tot een high tea. “Iedereen ging met minimaal drie prijzen naar huis, dus dat was hartstikke leuk.” 

De bewoners van Rijngaarde hebben erg genoten van de middag en dat vindt de organisatie van het evenement erg leuk. “Ik vind het prachtig om te zien dat de ouderen zo’n leuke middag er aan over houden. Daar doe ik het voor. Het is fijn om zoiets te organiseren en iets voor een ander te betekenen. Vijf jaar geleden hebben we ook een Jumbo Langerak bingo georganiseerd in Rijngaarde en dat was ook een succes. In verband met het 5-jarig bestaan van de seniorenclub heeft Bert van Middelkoop, vrijwilliger van het ouderencentrum, mij benaderd om nogmaals samen zo’n succesvolle bingo te organiseren. Nou dat is ons mooi gelukt!” aldus Leonie.

Meer berichten