Goedhart Motoren nu een van de grootste van Europa

bodegraven

Na een maandenlange verbouwing en uitbreiding opent Goedhart Motoren zijn nieuwe Megastore. Door een complete make-over staat in Bodegraven nu één van de grootste motorzaken van Europa. De Grande Opening is van 4 tot en met 8 mei. Het wordt een waar festijn voor motorliefhebbers, met een loterij waarmee een Yamaha Ténéré is te winnen. 

“Met onze motorwinkel waren we al de grootste in de Benelux”, zegt Berry Goedhart, “Nu mogen we ons rekenen tot een van de grootste in Europa. We hebben de zaak in de afgelopen wintermaanden compleet verbouwd tot een Megastore. 

De vorig jaar geopende Outlet Store is verbonden met onze showroom waardoor we van 4.000 naar 6.000 vierkante meter zijn gegroeid. De kledingwinkel is groter dan ooit. De Outlet Store blijft. Het is dus geen pop-up store meer. En de nieuwste motoren staan uitgestald in de Megastore. 

Door de uitbreiding is er extra ruimte gemaakt voor de merken Aprilia, Vespa, Piaggio en Moto-Guzzi. Van het laatst genoemde merk is Goedhart sinds februari dealer. Nieuw is ook onze speciale ruimte voor het afleveren van motoren.”

Goedhart Motoren verwacht voor de Grande Opening wel zo’n 15.000 bezoekers met allemaal één gedeelde passie: motoren. Iedereen kan profiteren van prachtige deals, maar ook genieten van motorplezier, eten, drinken (non-alcoholisch) en live muziek. Een uitgebreide collectie motorkleding, helmen en accessoires voor aantrekkelijke prijzen is te vinden in de kledingshop en de Outlet Store.

Bij de Grande Opening loterij maken bezoekers kans op mooie prijzen. Tijdens het openingsfestijn geeft Goedhart Motoren een gratis lot bij bestedingen boven de 100 euro. De loten zijn ook los te koop voor 5 euro. Er is kans op maar liefst zes prijzen, waaronder als eerste prijs een Yamaha Ténéré t.w.v. 12.099 euro. Loten zijn in te leveren tussen woensdag 4 en zondag 8 mei 2022. Notaris L.T. ter Wal zal de trekking op 8 mei aan het einde van de middag live verrichten.

Meer berichten