Beeld: Margot de Heide
Beeld: Margot de Heide
Bedrijfsberichten

Lekker in je vel!

REEUWIJK

Sinds november 2021 is de Lootskliniek geopend aan de Buitenomweg in Reeuwijk. Het is een kleinschalige kliniek met huiskamersfeer waar door de ervaren dermatoloog M. Loots dezelfde kwaliteit van zorg wordt geleverd als in het ziekenhuis. 

De kliniek is een goed te bereiken polikliniek met korte wachttijden en gratis parkeergelegenheid. Alle huidziekten en huidaandoeningen worden behandeld. U kunt terecht voor zowel verzekerde als onverzekerde zorg. De Lootskliniek biedt zorg en kwaliteit en hecht veel waarde aan een persoonlijke aanpak. U wordt uitgebreid geïnformeerd over uw huidaandoening en de behandeling ervan. In overleg met u kiest de kliniek altijd voor de beste behandeling voor uw situatie.

Nu de zomer er aankomt en we meer met blote benen lopen, worden onze spataderen weer zichtbaar. Spataderen zijn verwijde aders in de benen. Ze zien eruit als blauwe, kronkelige en soms bobbelige aders. Soms is het medisch noodzakelijk om de spataders te behandelen, in de meeste gevallen is het echter cosmetisch. 

Gelukkig bestaan er tegenwoordig veel behandelingsmogelijkheden zoals het wegspuiten, de ambulante flebectomie (Muller techniek) of laseren. Lootskliniek heeft al deze behandelingsmogelijkheden. Maakt u dus snel een afspraak. Met een verwijsbrief wordt het intake-consult en het duplexonderzoek volledig vergoed.

Meer berichten