Voorjaarsconcert projectorkest onder leiding van Lucienne de Valk. Beeld: MCB
Voorjaarsconcert projectorkest onder leiding van Lucienne de Valk. Beeld: MCB

MCB Zomerconcert

Bodegraven

Leerlingen en docenten van het Muziek Collectief Bodegraven nodigen u uit om te komen kijken en luisteren naar het jaarlijkse zomerconcert. Tijdens dit concert vertolken de leerlingen werken van onder andere Chopin, Schumann, Glinka, Elgar, Debussy, Pachelbel en Mozart, maar ook moderne stukjes en zogeheten traditionals. U hoort ensembles en solisten op piano, harp, blokfluit, cello en viool.

Samenspel is heel belangrijk, dit is ook terug te zien in een optreden van het MCB projectorkest onder leiding van Lucienne de Valk. Tijdens het Voorjaarsconcert in maart maakte dit orkest een geweldige entree. Voor deze avond is hard gewerkt aan arrangementen van ‘Eine kleine Nachtmusik’ van Mozart en ‘Raiders of the Lost Ark’ van John Williams. U hoort tevens een klassieke medley met daarin diverse bekende thema’s. 

Iedereen is van harte welkom, familie, vrienden, kennissen, belangstellenden. De toegang is gratis, een spontane gift ter bestrijding van de kosten na afloop van het concert wordt zeer op prijs gesteld. Het concert heeft een pauze waarin u een drankje kunt drinken en ook na afloop kunt u nog even blijven napraten. Het concert start om 19.00 uur in het Evertshuis. 

Meer berichten