Hobbymarkt. Beeld: Huis van Alles Reeuwijk-Brug
Hobbymarkt. Beeld: Huis van Alles Reeuwijk-Brug

Huis van Alles Reeuwijk-Brug bestaat 5 jaar

Algemeen Agenda Human Interest

REEUWIJK - Alle bewoners van Reeuwijk-Brug worden uitgenodigd om het eerste lustrum van het Huis van Alles met elkaar te vieren. Iedereen is van harte welkom op zaterdag 8 oktober van 10.00 tot 13.00 uur. 

Onthulling zitbanken

Om 10.30 uur zal Wijkwethouder Robin Kersbergen twee bankjes onthullen, die zijn geschonken ter verfraaiing van het aanzien van de straat en het gebouw. Vrijwilligers van het Huis van Alles hebben deze bankjes versierd met kleurrijke en bijzondere mozaïeken.

Activiteiten

De hele ochtend geven de vrijwilligers een overzicht van de activiteiten die in het Huis plaatsvinden. Allerlei boeiende zaken voor jonge en oude, nieuwe of gevestigde bewoners worden gepresenteerd.

Komt u voor de ontmoeting en de gezelligheid, of bent u op zoek naar informatie?  Wilt u meer bewegen, een potje kaarten of handwerken, samen koken of eten, kunst kijken of leren, gezond eten en leven?  Voor iedereen zijn er interessante activiteiten.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom een kijkje nemen en ontmoet mensen die u graag vertellen waaraan u kunt deelnemen. En ook waar u als vrijwilliger uw bijdrage aan kunt leveren. De hapjes en drankjes staan voor u klaar.