Beeld: pexels.com
Beeld: pexels.com

Kerstvieringen St. Willibrordus

Algemeen Agenda Cultuur Human Interest

BODEGRAVEN - De roomskatholieke geloofsgemeenschap St. Willibrordus nodigt u van harte uit om de komende kerstdagen een van de eucharistievieringen bij te wonen. Voor de vieringen op kerstavond kunt u een toegangskaart kopen. Kosten bedragen 1 euro. De opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan de zusters van Naastenliefde uit Rotterdam! Deze zusters koken elke dag een warme maaltijd voor daklozen.

Zaterdag 24 december, kerstavond, om 19.00 uur is er een eucharistieviering met aandacht voor kinderen.
Voorganger: Pater Hoogland. Met medewerking van Jongerenkoor Willibrordus en Middenkoor Allegria. Om 23.00 uur is er nog een eucharistieviering. Voorganger: Pastor Kuipers. Met medewerking van dameskoor St. Lucia en herenkoor St. Caecilia.

Op zondag 25 december, eerste kerstdag, om 9.00 uur is er een eucharistieviering met voorganger Pater Hoogland. Met medewerking van dameskoor St. Lucia en herenkoor St. Caecilia.Van 14.00 tot 16.30 uur is er een levende kerststal.

Op maandag 26 december, tweede kerstdag, om 9.00 uur  is er een Eucharistieviering met voorganger Pastor Kuipers. Met medewerking van dameskoor St. Lucia en herenkoor St. Caecilia.

Op zaterdag 31 december, oudejaarsavond, om 19.00 uur is er een gebedsviering. Voorganger is de gebedsleiding. Met medewerking van dameskoor St. Lucia en herenkoor St. Caecilia

Op zondag 1 januari 2023, nieuwjaarsdag, om 9.00 uur is er een eucharistieviering met voorganger Pastoor van Klaveren. Met medewerking van dameskoor St. Lucia en herenkoor St. Caecilia.

Kaarten zijn te reserveren via bodegraven@sintjandd.nl of op te halen op het secretariaat op maandag, woensdag of vrijdagmorgen tussen 9.00 en 12.00 uur.

Advertentie

Categorieën