Meisjes van de Wijsjes. Beeld: Curly and Straight
Meisjes van de Wijsjes. Beeld: Curly and Straight

Een combinatie van close harmony en humor

Algemeen Agenda Cultuur


BODEGRAVEN-REEUWIJK - IJzersterke vierstemmige zang, hilarische scènes en een virtuoze muzikant. Het is een verfrissende wind van de enige echte Nederlandse Vocalpopgroep: Meisjes met de Wijsjes. Op donderdag 9 februari zijn ze te zien in het Evertshuis!

Van het publiek krijgen ze vaak terug dat ze klinken als een gouden kwartet. Een sprankelend, fris en krachtig geheel dat welbekende Nederlandstalige liedjes nieuw leven in blaast. Dat doen ze niet om de originele uitvoering te ontkrachten, maar juist om die te eren in een nieuw ‘jasje’. Op deze manier hopen zij alle generaties te laten genieten van het prachtige Nederlandse muziekoeuvre.

Stoerder en gewaagder dan hun eerste show ‘Tegeltjeswijsheid’ schudden zij het brave imago van zich af met hun tweede theatervoorstelling ‘Moerstaal’. Het is een programma over communicatie in onze moerstaal, oertaal, gebarentaal, lichaamstaal, muzikale taal of juist gebrek aan taal.

De voorstelling begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 22,50 euro, inclusief een drankje. Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie:
www.evertshuis.nl.

Advertentie

Categorieën