De drijvende krachten achter de mozaïekbank: Bianca van Rijn Wolswijk en Leonne Dikmans. Beeld: Wim de Boevère
De drijvende krachten achter de mozaïekbank: Bianca van Rijn Wolswijk en Leonne Dikmans. Beeld: Wim de Boevère

Prachtige mozaïeken ontmoetingsbank

Algemeen Human Interest

WAARDER - De organisatie van Huis van Alles Waarder heeft het leuke ludieke idee opgevat om een mozaïek bank van Social Sofa te laten plaatsen (zie het voorbeeld mini-model op de foto). Dit om een mooie ontmoetingsplek te creëren voor in het dorp. Het is de bedoeling dat deze komt te staan bij de groen strook naast de entree van het Huis van Alles / Tennisvereniging Slagwaardig.  Daar staan nu al een boekenkast en een buurtkastje.  Een fleurige mozaïekbank zou deze ontmoetingsplek compleet maken. 

door Wim de Boevère

Saamhorigheid dorp versterken
Om dit project van de grond te krijgen is geld nodig. Daarvoor is een crowdfundingplatform geopend via GoFundMe. Iedereen kan via deze weg doneren. Wie het leuk vindt mag mee denken over het ontwerp. Het ontwerp moet een impressie van Waarder gaan weergeven. Ook kan men zich opgeven bij de organisatie om deel te nemen en mee te mozaïeken. De locatie waar dit gaat plaatsvinden is al bekend: bij een boerderij aan de Groendijck. Aan de plannen wordt verder meegewerkt door een emballage actie welke is gestart bij Plus Hoogendoorn. We hopen hiermee de samenhorigheid en het samenwerken in ons dorp te bevorderen en te versterken aldus Leonne Dikmans en Bianca van Rijn Wolswijk, twee van de stuwende krachten in de organisatie  van het Huis van Alles. Zodra het bedrag rond is gaan we de bank bestellen en wekelijks vaste ochtend en middagen inplannen om de bank te maken samen met dorpsbewoners. Als de bank af is, zal deze met een kraan op de plek van bestemming worden geplaatst. Natuurlijk gaat dit heuglijke moment met een spetterend openingsfeest voor heel het dorp kenbaar worden gemaakt. We hopen dat nog veel meer mensen ons doel willen steunen en ook komen helpen om de bank te maken.

Voor meer informatie stuurt u een mail naar waarder@huisvanalles.nl

De pagina op de website GoFundMe.com is vindbaar onder de zoektitel: een mozaïekbank voor Waarder, of door rechtstreeks te gaan naar:  https://gofund.me/5cbc7c81