Lekker ontbijt. Beeld: pexels.com
Lekker ontbijt. Beeld: pexels.com

Schuif aan bij het NLDoet-vrijwilligersontbijt

Algemeen Agenda Human Interest Vrijwilliger gezocht

Schuif aan bij het NLDoet-vrijwilligersontbijt


BODEGRAVEN-REEUWIJK - Op zaterdag 11 maart vindt het gezellige, jaarlijks terugkerende vrijwilligersontbijt weer plaats, tegelijkertijd met NLDoet! Op verschillende plekken kunt u aanschuiven en genieten van een lekker ontbijt.

Het hele jaar door zetten vrijwilligers zich op allerlei manieren binnen de gemeente in voor goede doelen, van sportclubs en musea tot belangenorganisaties. SAM Vrijwilligerscentrale waardeert deze inzet zeer en nodigt daarom iedereen die vrijwilligerswerk doet uit voor het ontbijt.

Leuke start of afsluiting

Op dezelfde dag als het vrijwilligersontbijt en de vrijdag ervoor is ook NLDoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. NLDoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Met een stevig vrijwilligersontbijt kunnen vrijwilligers de NLDoet-zaterdag goed beginnen. Voor wie op vrijdag al heeft geklust met een groep vrijwilligers, kan het ontbijt op zaterdag een leuke afsluiting zijn. Het is overigens geen voorwaarde dat je deelneemt aan NLDoet. Wie alleen wil komen ontbijten, is ook van harte welkom!

Aanmelden voor het ontbijt

Het vrijwilligersontbijt wordt georganiseerd in de Huizen van Alles en vindt plaats van 8.30 tot 10.00 uur. Aanmelden voor een van onderstaande locaties kan door het versturen van een e-mail naar vrijwilligerscentrale@samvrijwilligers.nl. Bij de aanmelding moet vermeld worden: bij welk Huis van Alles u mee wilt eten, met hoeveel personen u komt en vanuit welke vrijwilligersorganisatie u deelneemt.

Locaties vrijwilligersontbijt

- Bodegraven, Vromade 1B

- Driebruggen, Laageind 1 

- Reeuwijk Brug, Van Staverenstraat 39 

- Reeuwijk Dorp, Kaagplein 13 

- Waarder, Pr. Maximalaan 2 (Huiskamer van Waarder)

- Nieuwerbrug, Graaf Albrechtstraat 1

Meedoen aan NLDoet?

Ook de handen uit de mouwen steken op 10 en 11 maart? Kijk op de website www.nldoet.nl voor leuke vrijwilligers klussen!

Advertentie

Categorieën