Gezelligheid aan de bar. Beeld: Wim de Boevère
Gezelligheid aan de bar. Beeld: Wim de Boevère

Geslaagde Wijn- en Bierloop

Algemeen Human Interest Ondernemers Sport

DRIEBRUGGEN - Volleybalvereniging DVC, en dan met name het team van dames 2, organiseerde vrijdagavond 17 maart een wijn- en bierloop om de verenigingskas weer wat te vullen.

door Wim de Boevère

De kosten voor volleybalvereniging DVC zijn het afgelopen jaar sterk opgelopen. Om geen gapend gat in de begroting te laten ontstaan werd het nodig om extra activiteiten te organiseren om geld op te halen. Zo’n activiteit is de wijn- en bierloop geworden die afgelopen vrijdag door Driebruggen ging met dorpscafé Custwijc als start- en eindpunt. Meer dan 180 enthousiaste deelnemers van 18 jaar en ouder kregen voor een bescheiden bijdrage aan de verenigingskas een route- en afstempelkaartje voor hun wandeltocht. Er kon worden langsgegaan om een kijkje te nemen bij een groot aantal mooie Driebrugse bedrijven voor een kennismaking en om daar even te genieten van een door die ondernemers aangeboden wijntje of biertje. 

Velen waren voor het gezellig samenzijn te porren. Het was een sfeervolle, drukke avond in Driebruggen en de volleybalvereniging kan zeker terugzien op een geslaagde actie.

Beeld: Wim de Boevère