Angela van de Wiel. Beeld: LemonShot fotografie
Angela van de Wiel. Beeld: LemonShot fotografie

Een eigen kijk op

Algemeen Ondernemers

Passende keuze

Een aantal weken terug nam ik een resoluut besluit: het werd echt tijd om iets aan mijn conditie te gaan doen. Hoewel ik een bezige bij ben en eigenlijk nooit stil zit, werd mijn tijd vooral ingenomen door de zaak, het thuisfront en de vriendenkring. En als ik ergens voor ga, dan doe ik dat ook met volle energie, dus waar bleef er geen tijd voor over? Je begrijpt het al, voor mijzelf. Niet dat ik zoveel aandacht nodig heb, maar bij alle hectiek is het ook belangrijk om goed op jezelf te passen. Ervoor te zorgen dat je fit en gezond blijft, en daar horen veel koekjes en chips eigenlijk niet bij…

Flink in beweging zijn gaat wél. Nu heb ik altijd een broertje dood gehad aan sporten, dus het was even zoeken wat ik zou kunnen gaan doen, zonder het risico dat ik binnen no time weer zou stoppen. Want als je iets kiest dat bij je past, houd je het ’t langste vol. De eerste keuze was niet moeilijk: de hond moet elke dag uitgelaten worden, dus ik maak van mijn rondje nu een stevige wandeling. Elke dag zo’n vijf kilometer flink doorstappen maakt al een behoorlijk verschil in fitheid. 

Ook wilde ik iets aan krachttraining gaan doen. Daarvoor heb ik een aantal sportscholen bezocht om te kijken waar ik me het beste thuis zou voelen. Zonder opgepompte types, en met instructeurs die je op een leuke manier weten te motiveren. Nu sta ik twee keer in de week mij in het zweet te werken…nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden!

Zo zie je, een passende keuze maakt dat het werkt. Dus als u een makelaar nodig heeft, kijk dan wie bij ú past. Zeker weten dat het zorgt voor een fijn traject en het beste resultaat.

 Angela van de Wiel