Sport en spel op het sportveld. Beeld: SenW
Sport en spel op het sportveld. Beeld: SenW

Doe jij mee deze zomer?

Algemeen Agenda Jeugd Sport


BODEGRAVEN-REEUWIJK - In de zomervakantie kunnen kinderen weer deelnemen aan sportieve activiteiten georganiseerd door de Buurtsportcoaches van Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk. Doe mee met Pokémon-GO, Mario kart Outdoor of sport en spel met Kind & Co.

Pokémon-GO

De Buurtsportcoaches gaan donderdag 13 juli op zoek naar de beste Pokémontrainer. Help ons mee om ze allemaal te vangen! De Pokémons zijn te vinden van 10.00 tot 12.00 uur bij de plas Elfhoeven (naast de windsurfclub) voor kinderen uit groep 3 tot en met groep 8. Vanwege het vele water in de omgeving is een zwemdiploma verplicht. 

Mario Kart Outdoor

Op dinsdag 18 juli wordt het Bodegraafse bos (Burgemeester Kremerweg) omgetoverd tot een Mario Kart-parcours. Van 10.00 tot 12.00 uur kunnen kinderen uit groep 3 tot en met groep 8 hun raceskills laten zien door te rennen, klimmen, springen, balanceren en zo als snelste over de finish te komen. Vanwege het vele water in de omgeving is een zwemdiploma verplicht.

Sport-en-spel met Kind & Co

Tijdens deze sport-en-spelactiviteit in samenwerking met Kind & Co komen verschillende sporten aan bod. Wat we precies gaan doen, is nog een verrassing, maar gezellig en sportief wordt het zeker. Op dinsdag 25 juli van 10.00 tot 12.00 uur zijn de kinderen uit de groepen 1 tot en met 8 welkom bij voetbalvereniging ESTO in Bodegraven. Tijdens deze activiteit worden er groepjes gemaakt op leeftijd zodat iedereen op eigen niveau mee kan doen.

Meer informatie en aanmelden

Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk en aanmelden kan via de website: www.senw-br.nl/agenda. Meer informatie over de activiteiten en welke kleding aangeraden wordt, is daar ook te lezen.

Advertentie

Categorieën