Leo van der Vlist met een van zijn schilderijen.
Leo van der Vlist met een van zijn schilderijen. Foto: Privéfoto

Wat ga jij doen dit weekend?

Algemeen

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Wat is er dit weekend te doen in Bodegraven-Reeuwijk? We lichten de leukste agendaberichten uit, zodat jij weet wat je niet wilt missen. Kijk op www.kijkopbr.nl/agenda voor de volledige agenda. 

Najaarsmarkt

BODEGRAVEN- Tijdens de Najaarsmarkt van woensdag 13 tot en met zaterdag 16 september zijn er veel verschillende activiteiten te doen in het dorp. Kijk voor het programma en een paar leuke interviews verderop in deze krant! 

Kunst in Nieuwerbrug

NIEUWERBRUG - Vanaf 9 september exposeert Johanna HH in de kringloopwinkel. Johanna is gespecialiseerd in acryl schilderijen, glas en porselein en snelle tekeningen. Zij noemt zich een veelzijdig kunstenares en heeft al op verschillende plekken geëxposeerd, zoals in Saint Tropez. De schilderijen zijn ook te koop.

Expositie historie kaaspakhuizen

BODEGRAVEN - Stichting Historische Kring Bodegraven houdt een expositie over oude en verdwenen kaaspakhuizen in Bodegraven. De expositie is tot en met dinsdag 19 september te bekijken tussen 13.00 tot 16.30 uur. Tijdens de Najaarsmarkt is de expositie ook op vrijdag en zaterdag vanaf 10.00 uur toegankelijk. 

Op wereldreis met Barbie in 3d

BODEGRAVEN - De Nova bioscoop heeft de hand weten te leggen op een stereo view-master projector uit Amerika. Tijdens de najaarsmarkt, vrijdag 15 en zaterdag 16 september vertoont de Nova bioscoop de eerste van een serie driedimensionale voorstellingen met deze stereo schijfjes. Iedere bezoeker krijgt een 3d-bril te leen en we gaan terug in de tijd waarin Barbie je meeneemt in haar poppenwereld.

Opening expositie Leo van der Vlist

BODEGRAVEN - Kunstenaar Leo van der Vlst hanteert op een puristische wijze kwast, penseel en paletmes voor het schilderen van zijn landschappen, dorps- en zeegezochten. Zondagmiddag 17 september vindt de feestelijke opening plaats van zijn expositie bij Hoeve
Groenoord Kunst & Educatie. De expositie wordt om 15.30 uur geopend door Adriana Kool. U kunt de expositie bezoeken tot en met 13 januari op de dinsdag, woensdag, zaterdag en zondag tussen 11.00 en 17.00 uur en op afspraak via 06 -24250261.

Organiseer jij ook een evenement? Plaats hem in de online agenda. Kijk voor de volledige agenda op www.kijkopbr.nl/agenda.

Advertentie

Categorieën