De dames en heren van het Bodegraafs Vocaal Ensemble gaan dit weekend de mooiste liedjes voor u zingen!
De dames en heren van het Bodegraafs Vocaal Ensemble gaan dit weekend de mooiste liedjes voor u zingen! Foto: Bodegraafs Vocaal Ensemble

Werken aan je podiumkunsten, liedjes uit oude en nieuwe tijden en een damtoernooi!

Algemeen

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Wat is er dit weekend te doen in Bodegraven-Reeuwijk? We lichten de leukste agendaberichten uit, zodat jij weet wat je niet wilt missen. Kijk op www.kijkopbr.nl/agenda voor de volledige agenda.

Workshop Stage Performance

BODEGRAVEN - Vrijdag 10 november kun je meedoen aan de leerzame workshop ‘stage performance’. Deze workshop is voor jong en oud en word je aangeboden door de Amsterdamse organisatie Kunstbende. Deze workshop leert je het beste uit jezelf te halen op het podium. Want hoe sta je comfortabel op het podium als band of als act?  De workshop is  geheel gratis. De avond begint om 18.30 uur en gaat om 20.00 uur vloeiend over in de open podium avond. Kijk voor meer informatie op de www.dezonbodegraven.nl.

Jam Fever - Open podium

BODEGRAVEN - Jam Fever is een maandelijks evenement van De Zon. Het open podium is voor iedereen die een instrument bespeelt, zingt of rapt, eigen muziek produceert of in de spotlight wil staan met stand up comedy of een eigen DJ set. Samen muziek maken of gewoon lekker genieten van een avondje live muziek en gezelligheid is toch het mooiste wat er is? Entree is gratis. Kijk voor meer informatie op de www.dezonbodegraven.nl.

Gezellige Winterfair bij Ipse de Bruggen

ZWAMMERDAM - In de grote zaal van Grand Café De Haven van Ipse de Bruggen is zaterdag 11 november een gezellige Winterfair. Er wordt van alles verkocht, zowel tweedehands als nieuw. Rein van de Jostiband zorgt voor gezellige muziek. De kramen zijn gevuld met sieraden, aromatherapie, decoratie, kleding, woonaccessoires, kaarten, gebak, koek, tweedehands waar en nog meer. Een gezellige fair om even te snuffelen tussen 11.00 tot 15.00 uur.

Samen luisteren, samen zingen

NIEUWERBRUG - Op zaterdag 11 november treedt het Christelijk Gemengd Koor Nieuwerbrug op, onder leiding van Pia Schütz met pianospel van Warno Ruting. Het koor brengt liedjes van vroeger die je niet veel meer hoort, maar die vaak nog wel in ons hoofd zitten. De zangmiddag begint om 15.00 uur en duurt ongeveer een uur. Vanaf 14.30 uur staan de deuren van de Brugkerk open. Als u wilt komen, maar vervoersproblemen hebt, kunt u contact opnemen met Arida Mourits, telefoon 06-10988767.

Lampionnenoptocht Sint Maarten

BODEGRAVEN - Op zaterdag 11 november wordt om 18.00 uur een lampionnenoptocht gehouden.  De optocht begint bij Zalencentrum De Doortocht. Na de optocht is om 19.00 uur een eucharistieviering in de H.-Willibrorduskerk met pastor Kuipers als voorganger. Tijdens de activiteit wordt speelgoed ingezameld voor kinderen van gezinnen die het financieel moeilijk hebben. De organisatie brengt het speelgoed naar de Speelgoedbank/Voedselbank. 

Alaaf! Feestje bij BZ&PC

BODEGRAVEN - Op de elfde van de elfde wordt niet alleen de start van het carnaval gevierd, maar staan bij BZ&PC ook mooie wedstrijden op het programma. Save the Date voor het leukste feestje in ons clubhuis de Zwamkuil! Evenement van BZ&PC Bodegraven. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van BZ&PC. 

Local Care Sponsorconcert

BODEGRAVEN - Stichting Local Care in Bodegraven bestaat in december 15 jaar. Daarom organiseren zij op 11 november een sponsorconcert in de Ontmoetingskerk. Medewerkenden zijn Dick van Vliet (fluit), Mirjam Vos (viool), Pieter de Jong (piano), Wim Brands (orgel), 4Voices (zang), Tanja Demków (zang) en als speciale gast uit Oekraïne Lev Timofeiev (saxofoon).  Het concert begint om 20.00 uur. Toegang is vrij, maar bij de uitgang is een collecte.

Damtoernooi voor de jeugd

WAARDER - Onder leiding van damexpert Hans de Knikker is er een gezellig spannend damtoernooi voor de jeugd. Dat wordt weer hersens kraken over de juiste zet! Meedoen kost 2 euro. Aanmelden via:   hansdeknikker@gmail.com. Meer informatie op www.huisvanalles.nl/waarder.

Concert Bodegraafs Vocaal Ensemble  

BODEGRAVEN - Het Bodegraafs Vocaal Ensemble (BVE) zingt zondag 12 november liederen met als thema ‘Yesterday and Tomorrow’. Liedjes uit vervlogen en meer recentere tijden en liedjes uit de musical ‘Les Misérables’ gezongen. Het concert begint om 15.00 uur. Kaarten kosten 12,50 euro, inclusief drankje. Voor tickets gaat u naar https://www.evertshuis.nl..

Kinderdienst bij Elim

REEUWIJK-BRUG- Op zondag 12 november organiseert Christengemeente Elim een kinderdienst. Het thema is ‘welkom thuis’.  Tijdens de kinderdienst is van alles te doen zoals zingen, luisteren naar een bijbelverhaal en kijken naar een voorstelling. Een crèche is aanwezig voor de kleinsten. Voor de volwassenen zijn er geloofsopbouwende en creatieve workshops. De kinderdienst is van 10.00 tot 11.30 in de Regenboog. 

Organiseer jij ook een evenement? Plaats hem in de online agenda. Kijk voor de volledige agenda op www.kijkopbr.nl/agenda.

Advertentie

Categorieën