Hollands feestje in De Zon met (lokale) zangers!
Hollands feestje in De Zon met (lokale) zangers! Foto: Antoinette Riekert

Hossen, dansen of luisteren naar de stem van Sir David Attenborough

Algemeen

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Wat is er dit weekend te doen in Bodegraven-Reeuwijk? We lichten de leukste agendaberichten uit, zodat jij weet wat je niet wilt missen. Kijk op www.kijkopbr.nl/agenda voor de volledige agenda.

Foute Fitness Feest

REEUWIJK-DORP - Op 2 februari van 20.00 tot 23.30 uur zorgt DJ Yorick voor Het Foute Fitness Feest in Gasterij Vergeer. De leukste en grappigste outfit wint een prijs! Entree is 5 euro, inclusief drankjes. Voor iedereen vanaf groep 7 tot en met 15 jaar. Meer informatie op www.Reedeurp.nl.

Gedraai op Hawaii

BODEGRAVEN - De spelers van LTO Bodegraven hebben weer een prachtige klucht uitgezocht. Het stuk heet ‘Gedraai op Hawaii’. Deze tropische voorstelling begint op vrijdag 2 februari om 20.00 uur in het Evertshuis. Kaarten kosten 15 euro, inclusief pauzedrankje en zijn verkrijgbaar via p.debree@casema.nl. 

Langs de Zijderoute

BODEGRAVEN - René Moorman neemt u vrijdag 2 februari mee tijdens de lezing ‘Langs de Zijderoute’ door Centraal Azië (’Turkistan’). Via prachtige beelden en muziek reist u door de geschiedenis, kunst, culturen en religies. De lezing begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 11 euro, inclusief drankje. Kijk voor meer informatie en kaarten op www.evertshuis.nl.  

Klaverjassen in de Meent

BODEGRAVEN - Deze eerste vrijdag van de maand februari kunt u weer klaverjassen in De Meent. Deelname kost 5 euro, inclusief twee kopjes koffie of thee. Het klaverjassen is van 14.00 tot 16.00 uur. Zaal open om 13.30 uur. 

Pubquiz bij BAAS

BODEGRAVEN - Vrijdag 2 februari is er een pubquiz in BAAS onder leiding van de heren van ‘KWISJEDAT?’ (Milan en Justin). Er is plek voor 10 teams, minimaal 4 en maximaal 6 personen per team. Deelname kost 10 euro per persoon. De quiz begint om 20.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Ga voor informatie en kaarten naar de website https://www.baas-bodegraven.nl/.

House Café in De Zon

BODEGRAVEN - House Café is terug met deze keer DJ Collin Sterling! Verwacht geen groot schreeuwend feest maar een intieme setting in de kleine bar waar de muziek lekker klinkt en de drankjes koud staan! Gratis entree. House café begint om 20.00 uur. Ook een keer draaien? Stuur een berichtje via de Messenger naar De Zon! Kijk voor meer informatie op https://www.dezonbodegraven.nl/.

55+ carnaval

REEUWIJK-DORP - Op zaterdag 3 februari is het genieten van een middag vol Reedeurps vermaak. Met de uitreiking van de Orde van de Reedeurpenarren, veel eigen inbreng, de dansmariekes en een leuke artiest. Meer informatie op www.Reedeurp.nl.

Hollandse Avond

BODEGRAVEN - Gezellige Hollandse avond in De Zon met muziek van Chicco, Hugo Beijeman en Jeroen Kok op zaterdag 3 februari. Kaarten kosten 10 euro per persoon. Kijk voor meer informatie en kaarten op www.dezonbodegraven.nl/.

Live on our planet

BODEGRAVEN - Op zondagmiddag 4 februari organiseert mijnklimaatpartij een filmmiddag in het Evertshuis met de film Live on our planet van David Attenborough.  De film begint om 14.00 uur. Een kaartje kost 10 euro, inclusief pauzedrankje. Reserveren kan alleen via mijnklimaatpartij door een mail te sturen naar vanholstcg@gmail.com. 

Organiseer jij ook een evenement? Plaats hem in de online agenda, mét een mooie foto. Kijk voor de volledige agenda op www.kijkopbr.nl/agenda.

Advertentie

Categorieën