Genomineerden voor de Ondernemersprijs Midden-Holland 2024. V.l.n.r.: Peter van Veelen en Martini Goedegebuure van Bos Nieuwerkerk HeatMatrix Groep, Christa en Pieter Teeuw Kruiswijk van Kruiswijk Groep, Dick Hoogendoorn van Plus Hoogendoorn, Harm Zijderlaan en naast hem op de achterste rij Arjan Zijderlaan van Overslag Terminal Bergambacht, vooraan Ruud van Pelt van Goudse Betonmortel Centrale, Marleen Swagemakers van Restaurant De Kleischuur, daarnaast vooraan Denise Dekker van Restaurant Rivero, op de achterste rij Hubert en Joris Salvani van Redwell, Arjan Goudswaard van Goudse Betonmortel Centrale en Bart Lageweg van Bizway.
Genomineerden voor de Ondernemersprijs Midden-Holland 2024. V.l.n.r.: Peter van Veelen en Martini Goedegebuure van Bos Nieuwerkerk HeatMatrix Groep, Christa en Pieter Teeuw Kruiswijk van Kruiswijk Groep, Dick Hoogendoorn van Plus Hoogendoorn, Harm Zijderlaan en naast hem op de achterste rij Arjan Zijderlaan van Overslag Terminal Bergambacht, vooraan Ruud van Pelt van Goudse Betonmortel Centrale, Marleen Swagemakers van Restaurant De Kleischuur, daarnaast vooraan Denise Dekker van Restaurant Rivero, op de achterste rij Hubert en Joris Salvani van Redwell, Arjan Goudswaard van Goudse Betonmortel Centrale en Bart Lageweg van Bizway. Foto: Ap Quist

Bizway & PLUS Hoogendoorn genomineerd voor Ondernemersprijs

Bedrijfsberichten

REGIO - Donderdag 11 januari zijn in Fort Wierickerschans de genomineerden voor de Ondernemersprijs Midden-Holland 2024 bekend gemaakt. Twee ondernemers uit Bodegraven-Reeuwijk maken kans om de prijs te winnen in hun categorie: Bart Lageweg van Bizway uit Bodegraven en Dick Hogendoorn van PLUS Hoogendoorn uit Waarder.

De genomineerden zijn gekozen uit een grote groep kandidaten die door de voordrachtscommissies uit de vijf deelnemende gemeenten zijn aangedragen. De genomineerden in de categorie Detailhandel & Horeca zijn: Restaurant De Kleischuur uit Gouda, Plus Hoogendoorn uit Waarder en Restaurant Rivero uit Schoonhoven. In de categorie MKB: Bos Nieuwerkerk HeatMatrix Group uit Nieuwerkerk, Overslag Terminal Bergambacht uit Bergambacht en Redwell uit Waddinxveen. En in de categorie Grootzakelijk: Bizway uit Bodegraven, Goudse Betonmortel Centrale uit Gouda en Kruiswijk Groep uit Bergambacht.

Na de verwelkoming door juryvoorzitter Daniël Westerhuis en wethouder Robin Kersbergen,verzorgden de genomineerden pitches waarin zij vertelden over hun bedrijven. Om een beeld van de genomineerde bedrijven te krijgen worden alle bedrijven de komende tijd door de jury bezocht. Tijdens deze bezoeken kunnen de genomineerden laten zien waarom juist zij dé Midden-Hollandse ondernemer van het jaar moeten worden. 

Op 29 januari worden tijdens het feestelijke slotevent in De Goudse Schouwburg de winnaars bekend gemaakt. Naast winnaars in deze drie categorieën is er ook een StartUp categorie. Zo krijgen jonge bedrijven de gelegenheid zich te presenteren aan het regionale bedrijfsleven en hun netwerk te verbreden. Drie jonge ondernemers presenteren hun bedrijf en de bezoekers van het slotevent stemmen op hun favoriet. 

Advertentie

Categorieën