Alle prijswinnaars op het Raadhuisplein. Beeld: Jumbo Langerak
Alle prijswinnaars op het Raadhuisplein. Beeld: Jumbo Langerak

Eerste prijsuitreiking boodschappenbingo succes

Bedrijfsberichten Bedrijfsberichten

Eerste prijsuitreiking boodschappenbingo succes

BODEGRAVEN - Afgelopen zaterdag 27 mei verzamelden 75 trouwe Jumbo klanten zich op het Raadhuisplein om hun prijs in ontvangst te nemen. Zij waren namelijk de gelukkige winnaars van de Jumbo Langerak Boodschappenbingo en gingen naar huis met mooie prijzen.

Om 12.00 uur werden de klanten verwacht op het Raadhuisplein, zonder dat ze wisten wat ze gewonnen hadden. Op het moment zelf werd door Maurice van Kippersluis en Cheyenne Humme- Berkvens (beiden werkzaam bij Jumbo Langerak als filiaalmanagers) de loting gedaan wie met welke prijs er vandoor ging. “We hebben er expres voor gekozen om de prijzen op het moment zelf nog te trekken, zodat het voor de klanten en onszelf extra spannend was wie wat zou winnen”, aldus Cheyenne. Er waren drie soorten prijzen te winnen, namelijk 25 keer een Karwei waardebon van 75 euro, 25 keer een Pull-of-Polo waardebon van 75 euro en 25 keer een goed gevulde boodschappentas met allerlei lekkers. Klanten waren ontzettend blij en verrast met de prijzen die ze gewonnen hadden.

Volgende trekking

De Boodschappenbingo is nog niet afgelopen, dus klanten kunnen nog steeds meesparen voor bovenstaande mooie prijzen. Zaterdag 3 juni wordt de tweede trekking gehouden. Prijswinnaars worden in de week erna op de hoogte gesteld per mail dat zij gewonnen hebben. De uitreiking van de tweede trekking wordt zaterdag 10 juni gehouden, wederom op het Raadhuisplein.

Jubileumjaar

Jumbo Langerak viert 75 dagen lang feest vanwege het 75-jarig jubileum. De grootouders van Quint Langerak, Bets en Bertus Langerak, openden 75 jaar geleden in IJsselstein hun slagerij en stonden daarmee aan de start van een florerend familiebedrijf. Nu, 75 jaar later, wordt dit groots gevierd met klant en medewerker middels de Boodschappenbingo en hoge kortingen in de winkels.

Advertentie

Categorieën