Logo kobr.nl
Foto:
Bedrijfsberichten

Gewoon on(t)roerend Goed

  Gesponsord

Wellicht heb je het al ergens zien langskomen: op 1 maart 2020 begon Jeroen Doelman vanuit De Koning & Witzier een nieuw initiatief. Samen met zijn collega’s Marja en Lisan zet Jeroen ‘Goed makelaars’ op. Langzaam maar zeker wordt Goed een vertrouwde naam in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Jeroen merkte -in de 2,5 jaar dat hij bij De Koning & Witzier werkte- dat klanten steeds vaker vroegen of hij ook hun niet-vrijstaande woning wilde verkopen. ‘Tot voor kort moesten we deze klanten doorverwijzen naar een andere makelaar, een gemiste kans’, vertelt Jeroen. Zo ontstond het idee om de dienstverlening van De Koning & Witzier uit te breiden met een extra dienst: het verkopen van reguliere woningen. ‘We vonden het belangrijk dat het een onafhankelijk merk zou zijn, zodat De Koning & Witzier de makelaar blijft voor mensen die hun vrijstaande woning willen verkopen.’

GOED IS OOK ECHT GOED
Wanneer de keuze is gemaakt om een woning te gaan verkopen wil je dat dit Goed gebeurt. ‘Er komt nogal wat bij kijken en daarom is het belangrijk om als makelaar dicht bij onze klanten te staan.’ Op de vraag wat mensen concreet kunnen verwachten van Goed antwoord Jeroen: ‘korte lijnen’! Degene met wie jij kennismaakt is ook degene met wie het gehele proces wordt doorlopen én afgerond. Je kunt Goed van maandag – vrijdag van 8.00 – 20.00 uur telefonisch en via whatsapp bereiken. ‘De beste deals sluit je s ‘avonds na 19 uur’, zegt Jeroen met een knipoog. TIJD Jeroen hoeft niet lang na te denken over wat Goed onderscheidt van andere makelaarskantoren: ‘tijd’. Hij vult aan: ‘Geen massaproductie dus’. Tijd om als makelaar de woning ‘eigen’ te maken en tijd om het vertrouwen van zowel de verkoper als van de koper te winnen. Een woning is pas Goed verkocht wanneer beide partijen 100% vertrouwen hebben in de deal.

EEN HALF JAAR GOED
De tijd vliegt, want inmiddels is het alweer een half jaar geleden dat Jeroen samen met zijn collega’s aan dit avontuur is begonnen. Jeroen blikt terug: ‘Langzaam maar zeker wordt Goed een steeds vertrouwdere naam in onze gemeente. We hebben inmiddels 10 woningen mogen verkopen en klanten geven ons een 9,4 op Funda.’ De verkoper van Kastanjelaan 42 in Driebruggen schrijft op Funda: ‘Jeroen heeft ons uitstekend begeleid tijdens het hele proces, kon het niet linksom, dan rechtsom’. Ook de verkoper van Leidsestraatweg 149 c in Woerden is goed te spreken. Zij omschrijft het contact met Goed als laagdrempelig. ‘Goed heeft ruime bereikbaarheidstijden. Dit maakt dat er snel geschakeld kan worden als dat nodig is.’ Een koper uit Waddinxveen omschrijft het aankoopproces als zeer prettig, professioneel en kordaat.

JE WONING GOED VERKOPEN?
Wat zijn nu tips om je woning Goed te verkopen? Jeroen geeft de volgende adviezen: zorg dat er veel vloeroppervlakte te zien is en dat persoonlijke spullen opgeruimd zijn. Mensen zullen tijdens de bezichtiging hun eigen ideeën voor ruimten visualiseren in hun hoofd. Een volle ruimte kan dan erg afleiden. Wat ook goed werkt, vervolgt Jeroen, is het versturen van een buurtmailing. Je ziet vaak dat buurtbewoners personen kennen die erover denken in deze buurt te gaan wonen. Ook zien we ook dat veel mensen verhuizen binnen hun eigen woonomgeving.

Een half jaar Goed Sinds 1 maart:
• 1 woning aangekocht
• 10 woningen verkocht
• 21 waardebepalingen
• Eerste verkoopopdracht: Prinsclausstraat 8 te Waarder
• Van 8-8 telefonisch en via whatsapp bereikbaar
• Score van een 9,4 op Funda

Ook jouw woning verkopen? Kies voor Goed als uw makelaar en je ontvangt een buurtmailing van jouw woning cadeau! Goed vertelt je meer over de actievoorwaarden.

Meer berichten