Afbeelding

Weer feesten op De Bron

Human Interest

Reeuwijk-Dorp - Twee dagen na het grootste afscheid van directeur Odilia van den Berg, was het weer feest op De Bron. Op vrijdag 12 juli was er het Zomerfeest en tegelijkertijd hield groep 8 hun Fancy Fair. Het goede doel wat de leerlingen dit keer hadden gekozen was ALS Nederland en specifiek het sponsoren van Chris de Heij. Hij hoopt volgend jaar weer de Mont Ventoux te kunnen beklimmen. Voor dit fantastische doel hebben de leerlingen van groep 8 het mooie bedrag van 1000 euro bijeengebracht. De Fancy Fair en het Zomerfeest werden afgesloten met een 'ice bucket challenge'.

Gezonde school

Op de laatste dag van het schooljaar was er een bijzondere onthulling. De school heeft het kenmerk 'Gezonde School' ontvangen. Dit bordje bij de ingang van de school heeft de school gekregen op het thema 'Welbevinden'. Werken aan gezondheid op school loont. Het draagt bij aan betere schoolprestaties, minder schooluitval en een gezondere leefstijl.

Na de onthulling van het bordje en een opvoering van de eindmusical was woensdag 17 juli de dag dat de kinderen van groep 8 definitief de basisschool gingen verlaten. Door een haag van alle leerlingen rende groep 8 één voor één hun nieuwe toekomst tegemoet op het voorgezet onderwijs.