Afbeelding

Stefano Keizers is niet in een hokje te plaatsen

Human Interest

Stefano Keizers is niet in een hokje te plaatsen

BODEGRAVEN - Donderdag 20 februari treedt de excentrieke Stefano Keizers op in het Evertshuis. Voorafgaand aan deze voorstelling is een theaterhap te reserveren in het Grand Café van het Evertshuis.

In 'Sorry baby' zegt Keizers bij voorbaat sorry tegen een heleboel mensen, maar vooral tegen zijn ex-vriendinnen én zijn huidige vriendin, zo vertelde hij aan tafel bij Eva Jinek. Stefano Keizers won in 2015 het Concours om de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Zijn tweede solo voorstelling 'Sorry Baby' is eigenlijk niet in een hokje te plaatsen. Is het cabaret of kleinkunst? Of is het anti-cabaret en meer een theaterperformance? Oordeel zelf, in ieder geval wordt het een bijzondere avond voor echte durfallen én theaterliefhebbers.

De voorstelling begint om 20:30 uur, kaarten kosten € 16,50 inclusief drankje. Bij keuze van twee of meer cabaretvoorstellingen met de CABARET CARROUSEL kost een kaartje € 12,50. Ook is er voorafgaand aan deze voorstelling een theaterhap verzorgd door Koksvisie te reserveren. De theaterhap kost € 16,50 en is vanaf 18:30 uur in het Grand Café van het Evertshuis. www.evertshuis.nl