Logo kobr.nl
Foto:

Pioenrozenactie voor medische hulp & Evangelie

  Human Interest

BODEGRAVEN - Geen beademingsapparaten en geen Intensive Care. In het gebied Papua Nieuw Guinea is het afwezig, ondanks dat er nu veel hulp nodig is door de coronacrisis. Familie Noordhoek uit Bodegraven woont en werkt in het gebied. Corné vliegt daar als piloot voor de MAF in onherbergzame gebieden om moeilijk bereikbare stammen te voorzien van medische hulp(middelen), het evangelie en eerste levensbehoeften. Door de thuisfrontcommissie te Bodegraven worden pioenrozen verkocht, waarvan de opbrengst besteed wordt aan de familie Noordhoek.

De pioenrozen (Roze Peony Sarah-Bernhardt) zijn tot woensdag 27 mei 22.00 uur te bestellen via: www.bit.ly/pioenrozenactie. Een bos met vijf stelen kost zes euro. De rozen kunnen op zaterdag 30 mei van 10.00 tot 12.00 worden opgehaald bij de Bethelkerk aan Dronensingel 2. Op de dag van verkoop worden de pioenrozen direct vanaf de kweker geleverd. Nadere informatie: www.facebook.com/tfcnoordhoek.

Gezondheidszorg
De situatie op Papua Nieuw Guinea is, gezien de omstandigheden, redelijk goed, maar de gezondheidszorg van hier kennen ze daar helemaal niet. Er is meer verplaatsing van medisch personeel tussen verschillende locaties. Corné is bezig met het vervoer van medici en medische goederen. Wat we ophalen met de actie is echt voor het gezin. Nu kregen wij de kans aangeboden om pioenrozen voor hen te verkopen. Door het geld wordt de familie ondersteund en zo kunnen afgelegen stammen bereikt blijven worden met medisch personeel en medische hulpmiddelen en het Evangelie. MAF maakt hen bereikbaar voor Gods Liefde!

Meer berichten