Logo kobr.nl
Jasper Ouwerkerk van Bonjour Deliplaza: "Ik vind dit echt een leuke actie!"
Jasper Ouwerkerk van Bonjour Deliplaza: "Ik vind dit echt een leuke actie!" (Foto: )

Shop & Win lokale prijzen!

  Human Interest

BODEGRAVEN-REEUWIJK - U kunt deze week krassen voor de Shop & Win-actie van kooplokaal.inbr.nl. Lokale ondernemers uit de hele gemeente verloten de prijzen, van heerlijke vlaaien tot een luxe Jamestown BBQ Smoker & Grill.


De prijzenpot bestaat uit circa 200 prijzen van ondernemers uit de hele gemeente die zijn aangesloten bij kooplokaal.inbr.nl. Bij aankoop ontvangt u een kraskaart met unieke code. Kras de kaart en check op kooplokaal.inbr.nl of u een prijs heeft gewonnen. De codes zijn geldig t/m vrijdag 31 juli 2020.


Heeft u een prijs gewonnen? Haal de prijs op tegen inlevering van de kraskaart in de betreffende winkel. Dat kan t/m woensdag 30 september

2020 (tenzij anders aangegeven). De actie loopt ongeveer een week, zo lang de voorraad kraskaarten strekt! Bekijk de voorwaarden en deelnemende winkels op kooplokaal.inbr.nl

Prijzenpot

De prijzen worden geleverd door ondernemers uit de hele gemeente, dus er is van alles te winnen. De hoofdprijzen zijn van Hubo Bodegraven, Karwei Bodegraven, de Jumbo-supermarkten in Bodegraven-Reeuwijk en Plus Hoogendoorn in Waarder.

BOV, winkelcentrum Miereakker en Westplein stellen tegoedbonnen beschikbaar. De prijzenpot bevat ook vlaaien, restaurantbonnen, een zonnebril, kledingbonnen, kappersbehandelingen en meer!

Enthousiast

De ondernemers zijn enthousiast over de Shop & Win actie, zo ook Jasper Ouwerkerk van Bonjour Deliplaza: "Wat een leuke actie! Aan de winnaars van mijn lekkere vlaaien: tot snel in Rijnhoek Plaza!"

Meer berichten