Logo kobr.nl
Arnoud Troost bezig aan een rush.
Arnoud Troost bezig aan een rush. (Foto: Ad van den Herik)
Sport

Rohda'76 en Zwammerdam bekeren verder

  Sport

Bodegraven - In de laatste poulewedstrijd volstond voor Rohda'76 een gelijk spel om de knock-outfase van het bekertoernooi te bereiken. Aan die opdracht voldeden de Bodegravers tegen het bezoekende Stolwijk: 1-1. Een duel om snel te vergeten, want het kijkspel kon bij de toeschouwers op weinig likes en smileys rekenen. Daarvoor ging er binnen de lijnen te veel mis.

Dat nam niet weg dat Rohda'76 in de eerste helft via Jeroen Schouten, Esli Westmaas en Wessel Sterk wel de beste mogelijkheden kreeg om de score te openen, maar het vizier stond niet op scherp.

Na de wissel van speelveld viel er nog nauwelijks iets te genieten en leken de twee ploegen zich te verzoenen met een bloedeloze 0-0. Leek, want tien minuten voor tijd maakte Arnoud Troost de 1-0 op aangeven van Niels Valk. Een paar minuten later kwamen de bezoekers dankzij een zondagsschot alsnog langszij in een wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende: 1-1.

Komende zaterdag begint de competitie. Dan gaat Rohda'76 op bezoek bij Zevenhoven.

Zwammerdam - De voetballers van Zwammerdam hebben duidelijk de volgende ronde van de beker bereikt, want ook de derde wedstrijd tegen het ook nog ongeslagen Goudse G.S.V wisten zij duidelijk te winnen, ook al lijkt de uitslag 2-0 aan de magere kant. Dat komt omdat de Dammenaren veel te slordig met de kansen omgingen. De Dammenaren kunnen zich gaan opmaken voor de eerste competitiewedstrijd tegen Siveo uit Zegveld a.s. zaterdag om 14.30 uur aan de spoorlaan te Zwammerdam. Daar kunnen ze laten zien of ze dit jaar weer terug willen naar de derde klasse.

Meer berichten