Logo kobr.nl
Sport

Aftreden voorzitter volleybalvereniging VSTS

  Sport

Bodegraven - Tijdens een drukbezochte algemene ledenvergadering van volleybalvereniging VSTS heeft voorzitter Lia Broekhuizen, na ruim 18 jaar, haar voorzittershamer neergelegd.

Lia begon haar bestuurscarrière in 1988 als Bestuurslid Jeugdzaken, waarna zij in 2001 benoemd werd tot voorzitter van volleybalvereniging VSTS. Vanuit haar voorzittersrol heeft Lia een grote bijdrage geleverd aan de pijlers van de vereniging; sportiviteit en respect en een inspirerende en veilige omgeving voor alle leden.

Gedurende haar periode als voorzitter is Lia altijd een bindende factor geweest binnen het verenigingsleven. Als er een taakgroep of commissie was die leeg- of vastliep, was Lia er om de lege plek op te vullen of de commissie weer vlot te trekken. Er zijn maar weinig rollen die Lia niet heeft vervuld tijdens haar voorzitterschap. Om er een aantal te noemen: trainer en coach, stagebegeleider, vrijwilligerscoördinator, het geven van technische trainingen, sponsorcommissie, jeugdzaken, organisatie van de dropactie en het eindejaarstoernooi, en dan vergeten we er vast nog een aantal.


Opvolger
Op dit moment is er nog geen opvolger voor de rol van voorzitter in beeld. Maar de vereniging staat er goed voor, dus zij hebben er alle vertrouwen in dat het goed zal komen.

Meer berichten