Danslessen in Reeuwijk

Sport

Reeuwijk - Celeste van Plateringen danst al sinds dat zij vier jaar oud was en is nog steeds verliefd op deze sport. Daarom start zij in november met haar bedrijf Dance Center NL met danslessen in De Meerkoet in Reeuwijk. Kinderen kunnen al deelnemen vanaf twee jaar.

Een leuk weetje over Celeste is dat zij heeft deelgenomen aan Hollands Got Talent. "We hebben getalenteerde docenten in huis bij Dance Center NL en dat wilden we graag laten zien bij Hollands Got Talent. Wat een geweldige ervaring was dat!" Ervaring met dans en de liefde voor dans brengt Celeste ook graag over op anderen. Dat is een van de redenen waardoor zij haar dansschool is begonnen in 2013. Celeste: "Ik vind het belangrijk dat iedereen kan komen dansen. Met onze jongste deelnemers zullen we lekker dansen en bewegen op muziek en met sommige groepen starten we zelfs al met het maken van dansen."

Dance Center NL start in november met danslessen in De Meerkoet in Reeuwijk. Meld je aan via info@dancecenternl.com. Er is geen inschrijfgeld en de gratis proeflessen starten op 2 november.

Advertentie

Categorieën