Afbeelding

VOETBAL ESTO struikelt op de valreep

Sport

Bodegraven - De 2-1 uitslag van de uitwedstrijd tegen het Schiedamse Excelsior '20 kwam in de laatste minuten tot stand. Helaas via een buitenspeldoelpunt waar de winnende ploeg geen recht op had. Anderzijds moet gezegd worden dat vooral het missen van teveel kansen in de 2e helft ESTO in feite de das heeft omgedaan. Na de aftrap kwam ESTO in de 6e minuut een beetje onverwacht op 1-0 voorsprong. Een vrije trap met een stuit, ingeschoten door Tim van de Lagemaat, glibberde onder de Schiedamse keeper door. Daarna pakte Excelsior met goed voetbal steeds vaker het initiatief. De verdiende gelijkmaker viel rond 44e minuut. Na rust kreeg ESTO via goed aanvalsspel diverse kansen, maar ze werden soms te ver doorgevoerd en ook de Schiedamse doelman speelde een prima wedstrijd. Het leek erop dat beide ploegen op een puntendeling afkoersten, tot de noodlottige laatste goal van de tegenstander. Volgende week komt VVIJ naar de Kievitsheuvel. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

Beeld: Han Koevoets