Logo kobr.nl
Foto:

Uitslagen waterpolo

  Sport

Winst voor dames 1

BODEGRAVEN - De dames van BZ&PC moesten afgelopen weken nog even in het ritme komen, maar hebben tegen ZVVS in Vlaardingen hun mooie spel weer kunnen laten zien. Hoewel de eerste periode nog tegen een 2-0 achterstand werd aangekeken, hielp Lotte Huisman de ploeg op weg door de eerste twee aansluitingstreffers te maken. ZVVS was halverwege de derde periode gebroken, waardoor de vierde periode rustig uitgespeeld werd naar de eindstand: 7-12. Reactie Jary Gobel: "Een hele goede overwinning dankzij vier parten gedisciplineerd spelen."

Heren 1 komt tekort

BODEGRAVEN - De mannen van BZ&PC traden dit weekend aan in Nijmegen voor de wedstrijd tegen Aqua-Novio'94. Dat het een spannende pot zou worden, stond al vast na de afgelopen thuiswedstrijd, waar BZ met 15-14 won. BZ liet zien dat ze niet zomaar opgaven en Jari Krijgsman zette al snel de 12-10 op het scorebord. Op 25 seconden schoot Joey Schellingerhout zelfs de 12-11 binnen, maar dit was net een minuut te laat voor BZ om een punt mee te kunnen nemen naar Bodegraven. Ondanks de vechtlust aan het einde wordt het 12-11 voor de ploeg uit Nijmegen.

Deze week spelen de mannen uit Bodegraven tegen OZ&PC uit Oldenzaal, OZ&PC staat op dit moment vierde en als de mannen van BZ nog de top 4 willen halen moet er gewonnen worden. Alle support kan dus gebruikt worden. De wedstrijd begint om 19.55 uur.

Meer berichten