Logo kobr.nl

VSTS Dames 1 zet stijgende lijn door

  Sport

BODEGRAVEN - De dames uit Bodegraven reisden afgelopen zaterdag af naar sporthal 'De Fluit' in Leidschendam om Volevo Dames 1 te treffen voor de returnmatch.

De wedstrijd werd goed gestart. De eerste set werd gewonnen met 25-21. De tweede set zetten de dames van VSTS het goede spel door. Het bleef tot het einde spannend, maar VSTS hield het hoofd koel aan het eind van de set en maakte het af met 25-27.

De frustratie was er ondertussen ingeslopen bij de tegenstander, mede dankzij de bijzondere beslissingen van de arbitrage, wat er bij beide partijen voor zorgde dat het vuurtje aardig aangewakkerd werd. Dit zorgde voor felheid in en buiten het spel en speelveld. De Bodegraafse formatie bleef werken voor elk punt en met veel enthousiasme werd ook deze set binnengeharkt met 24-26 en zo was de wedstrijdwinst een feit.

Ondanks ingrijpen van coach Strang was de vierde set een verloren zaak en won Volevo met 25-15. Volevo deed voorkomen alsof zij de wedstrijd hadden gewonnen, maar het was toch echt VSTS die hier won met 1-3.

Aanstaande zaterdag wordt er thuis gespeeld tegen Bende Services Thor dames 2 om 16.30 uur in De Sporthoeve. Het belooft een spannende wedstrijd te worden aangezien VSTS plaats 4 bezet op de ranglijst en Thor plek 5.

Meer berichten