Logo kobr.nl

VSTS Heren hebben zware kluif aan ZVH

  Sport

BODEGRAVEN - Afgelopen zaterdag reisden de mannen van VSTS af richting Zevenhuizen om aan te treden tegen de nummer 11 van de competitie, ZVH H3.

Vanaf de aanvang van de wedstrijd was meteen duidelijk dat ZVH niet thuis hoort op de 11e plek in de competitie. Leuke, talentvolle spelers sieren het team en de set ging dan ook gelijk op. Gelukkig voor de Bodegravers resulteerde de ervaring in winst in de eerste set met 19-25. In de tweede set was er niets meer te zien van het rustige en degelijke spel aan de kant van VSTS (setstand 25-20). De derde en vierde set waren de teams weer aan elkaar gewaagd en de sets werden verdeeld met standen van 20-25 en 25-23.

Een beslissende vijfde set moest duidelijk maken wie zich de winnaar mocht noemen van de wedstrijd. Langzaam werd het hoofdveld al opgebouwd voor de wedstrijd in de eredivisie van het eerste herenteam van ZVH, maar ondanks de drukte in de zaal bleven de mannen van VSTS geconcentreerd spelen en gaven geen ruimte aan ZVH om in de laatste set in het spel te komen. Hoe moeizaam de wedstrijd ook ging, de vijfde set werd uiteindelijk overtuigend gewonnen met 8-15.

Zaterdag 1 februari speelt VSTS weer thuis in De Sporthoeve in Bodegraven om 16.30 uur tegen VTC Woerden H2. De wedstrijd in Woerden werd half oktober nipt gewonnen, hopelijk kan er thuis een beter resultaat worden behaald. Graag tot dan in de Sporthoeve!

Meer berichten