Logo kobr.nl

WDS herbeleefd kampioenschap

  Sport

DRIEBRUGGEN - Voetbalvereniging WDS heeft afgelopen zaterdag hun kampioenschap uit 2002 herbeleefd. Dit deden alle clubleden thuis met een kratje bier uit hun eigen voetbalkantine.


Ook bij WDS dreigden de kantinevoorraden over datum te raken nu er in deze coronatijden niet gevoetbald wordt. Omdat het bestuur de voorraden niet zomaar wilde verkopen was er een plan bedacht. Zo werd er een ‘middagje WDS’ verkocht, dit bestond uit een kratje bier, 5 flesjes fris en 2 snacks (chips, koeken of chocola).


Op zaterdagmiddag werd via de website de kampioenswedstrijd uit 2002 WDS – Soccer Boys uitgezonden die op 4 mei 2002 gespeeld werd op het terrein van Rohda ’76 in Bodegraven. Na de wedstrijd werd in de kantine het Rad van Avontuur nog gedraaid waarna de prijzen bij de prijswinnaars thuis werden bezorgd.

Via de groeps-appen werd er nog tot zaterdagavond nagepraat over de wedstrijd en dan in het bijzonder over alle mensen die te zien waren in de film die nu allemaal zo’n 18 jaar ouder waren geworden! WDS bedankt al haar leden voor het enthousiasme waarmee deze actie werd ontvangen!

Meer berichten