De medewerkers & leden van BZ&PC die betrokken zijn bij de realisatie van de verenigingsruimte.
De medewerkers & leden van BZ&PC die betrokken zijn bij de realisatie van de verenigingsruimte.

Bijzondere samenwerking voor Domburg Bodegraven en BZ&PC

Sport

BODEGRAVEN - Deze zomer wordt het nieuwe zwembad De Kuil in Bodegraven opgeleverd, waarin ook een nieuwe verenigingsruimte voor de Bodegraafse Zwem en Polo Club (BZ&PC) is opgenomen. Om deze verenigingsruimte mede vorm te geven is de bijzondere samenwerking met Domburg Bodegraven geïntensiveerd.

De vereniging heeft haar wensen kenbaar mogen maken bij de gemeente ten aanzien van het nieuwe zwembad. Eén van die wensen was een robuuste en tegelijk levende verenigings-ruimte. BZ&PC vond het daarbij belangrijk om zo veel als mogelijk met bestaande sponsoren invulling te geven aan de wensen en behoeften, zo ook met Business Partner Domburg Bodegraven.

Domburg Bodegraven is sinds 1974 actief in de interieurbouw en aannemerswerk in zowel het zakelijke als particuliere segment, denk daarbij aan de bouw van woningen en bedrijfshallen tot aan het produceren en plaatsen van badkamermeubels en inloopkasten. Bij het bedrijf, gevestigd aan de Binnenweg, zijn enkele leden van BZ&PC werkzaam en zijn er andere warme banden. Reden te meer om samen invulling te geven aan de nieuwe verenigingsruimte middels de bouw van een groot deel van het interieur.

Peter Domburg, eigenaar Domburg Bodegraven: "BZ&PC heeft een warme plek in ons hart. Het is een vereniging waarbij veel van mijn medewerkers betrokken zijn, maar ook familie actief is of dit is geweest. Door op deze manier een samenwerking aan te gaan kunnen we iets tastbaars geven aan de vereniging en bijdragen aan de verdere toekomst van BZ&PC."

Met de komst van het nieuwe zwembad en de sloop van het oude complex, verdwijnt ook de bestaande verenigingsruimte voor BZ&PC. De ruimte die 10 jaar dienst deed als clubhuis na de komst van de nieuwgebouwde sporthal. Zoals ook nu het geval is, had Domburg Bodegraven in de bestaande verenigingsruimte een aandeel. In de nieuwe situatie zal de verenigingsruimte naast het nieuwe wedstrijdbad komen, waarmee een lang gekoesterde wens voor de vereniging in vervulling gaat.

Erik van Oossanen, voorzitter BZ&PC: "Domburg Bodegraven is al jarenlang een trouwe Business Partner van onze vereniging. Om op deze manier betekenisvol voor elkaar te zijn, maakt de relatie nog intensiever en specialer. Door de inzet van een aantal van onze leden wordt de verenigingsruimte ook echt een eigen plek binnen het multisport complex. Dat Domburg Bodegraven hierin wil bijdragen zijn we ze zeer erkentelijk voor."