Logo kobr.nl

Sportweek van de buurtsportcoaches

  Sport

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Op 3, 4, 5 en 6 augustus staan de ochtenden geheel in teken van lekker bewegen! Iedere ochtend van 9.15 tot 11.30 uur zullen er op verschillende plekken in de gemeente meerdere sporten te beleven zijn. Elke ochtend staan meerdere sportverenigingen klaar voor de jeugd, om op sportieve wijze kennis te maken met onder andere: voetbal, dans, boksen, volleybal, korfbal en atletiek!

Welke sporten er per dag centraal staan, blijft een verrassing. Wel kunnen we vast verklappen dat er per ochtend verschillende sporten gedaan zullen worden, iedere ochtend is anders! Aan de hand van een doordraaisysteem komen meerdere sporten voor de jeugd aan bod.

Buurtsportcoach Lisette Verleun licht toe over de sportweek: "Vanwege de coronacrisis hebben sportverenigingen, net als vele anderen, helaas een lastige tijd gekend. Voor sommigen is dit nog steeds een moeizame periode. Op deze manier willen wij de verenigingen in het zonnetje zetten, want dat verdienen ze! Wij zijn de verenigingen erg dankbaar dat er zoveel verschillende partijen van deze sportweek een succes willen maken. Door de sporten met elkaar te combineren, hopen we er een hele leuke, maar bovenal sportieve week van te maken! Daarnaast is het voor de jeugd leuk om tijdens de zomervakantie elkaar weer op te zoeken en lekker sportief bezig te zijn. Bovenal vinden we het belangrijk dat de jeugd ziet wat onze gemeente allemaal voor sportieve activiteiten te bieden heeft, want dat is een hoop en daar zijn wij erg trots op!”

De sportweek-agenda ziet er als volgt uit. Op maandag 3 augustus zijn de activiteiten bij Rohda’76, Broekveldselaan 2 in Bodegraven, op dinsdag 4 augustus bij CKV Reeuwijk, Buitenomweg 1 in Reeuwijk-Brug, op woensdag 5 augustus bij VVBodegraven, Groene Zoom 2 in Bodegraven en donderdag 6 augustus bij WDS, J.H Kielastraat 29 in Driebruggen.

Ben jij tussen de 6 t/m 18 jaar en wil je meerdere sporten op één dag doen/proberen? Meld je aan via www.buurtsportcoach-bodegraven-reeuwijk.nl. Per ochtend kost het 2,50 euro p.p. Uiteraard worden de regels volgens het RIVM opgevolgd. Voor meer informatie: buurtsportcoach@senw-br.nl. Tot dan!

Meer berichten