ESTO knokt zich naar 3-2 zege

Sport Sport

BODEGRAVEN - ESTO-Antibarbari was voor de neutrale toeschouwer een wedstrijd om de vingers van af te likken: een spannend scoreverloop, een bloedstollende slotfase, veel kaarten en twee gemiste strafschoppen die de wedstrijd een heel andere wending hadden kunnen geven. En in dit alles knokte ESTO zich naar een 3-2 zege.

ESTO kende een droomstart. Binnen de minuut verscheen de 1-0 al op het scorebord door Jesper den Besten. De Rotterdamse studentenploeg was nog nauwelijks bekomen van de heel vroege 1-0 of het kreeg al de volgende draai om de oren. Daan Boerboom was naar voren meegekomen en in het Rotterdamse strafschopgebied haalde de ESTO-verdediger uit: 2-0. Na twee tegentreffers viel op slag van rust nog onverwacht de 3-2 binnen voor ESTO. Doelman Noud Veldman van Antibarbari werkte zelf via de paal de bal over de eigen doellijn.

Tekst: André van Egdom