Afbeelding

Studio Forza na ijsvrij klaar voor het voorjaar

Sport

BODEGRAVEN - Afgelopen vrijdag was er ook voor leden van Studio Forza maar één sport denkbaar; schaatsen. Dat betekende voor het eerst sinds de lockdown geen danslessen via zoom maar een middag ijsvrij om te genieten van het winterse weer.

En toeval bestaat niet, op het ijs van de vijver van het industrieterrein Broekvelden kwamen Dewi, Romy en Feline uit de talentklas juf Fleur tegen en maakten zij in het stralende zonnetjes, naast een foto ook een ijsdansje met elkaar. Ook de tieners spraken samen af op het ijs.

De peuter- en kleuterdans van zaterdagochtend ging wél door. Juf Saskia had vorige week namelijk al gezorgd voor sneeuw in de huiskamers van de peuters en kleuters en dát wilden de kindjes natuurlijk niet missen. Gelukkig was en na de ochtendles nog genoeg tijd over om ook nog het ijs op te gaan.

En na al dat schaatsen kijkt Forza alweer richting het voorjaar. Met de zonnige temperaturen in het vooruitzicht, zal snel weer buiten gedanst gaan worden. Net als in de eerdere lockdown is het de bedoeling om de parkeerplaats af te sluiten en om te toveren tot buitenzaal zodat de dansers onder de 17 elkaar in ieder geval weer kunnen zien. Hiervoor zal toestemming gevraagd worden bij de gemeente. Voor de overige leden zijn er voorlopig nog lessen via zoom, maar zodra het weer kan en mag, zorgt STudio Forza ervoor dat ze er klaar voor zijn om de Forza Family weer live te begroeten.

Advertentie

Categorieën