Winter Games! | KOBR: het nieuws uit Bodegraven-Reeuwijk

Winter Games!

  Sport

BODEGRAVEN-REEUWJK - Dankzij de steun van de Cruyff Foundation, Krajicek Foundation en Sociaal Werk Nederland gaan de Buurtsportcoaches van SenW in week 10 (8 t/m 14 maart) sportieve activiteiten organiseren voor jongeren. Tijdens de coronapandemie krijgen jongeren namelijk vooral te horen wat er allemaal niet mag én kan. Daarom is het belangrijk om deze jongeren, juist nu, een positieve impuls te geven. Door de extra sport- en spelactiviteiten, genaamd de Winter Games, willen we jongeren (meer) in beweging krijgen. Je kunt in Bodegraven-Reeuwijk tijdens de Winter Games meedoen met basketballen, freerunnen, dansen en voetballen op verschillende locaties.

Verschillende sportverenigingen en aanbieders
Basketbal is mede mogelijk gemaakt door basketbal vereniging Popeye en vindt plaats bij de Hoeftrap in Bodegraven-Noord. Freerunnen zal worden verzorgd door turn-en dans vereniging Reflex Reeuwijk-Brug. Op woensdag is er een jongeren bootcamp in Driebruggen voor sporthal Custwijc. Streetdance is dankzij Viva Dans en Studio Forza mogelijk. Op zondag kan er worden gevoetbald in samenwerking met Amine Bakkali en is in de voetbalkooi Playstation naast station Bodegraven.

Meer informatie over dagen, tijden en locatie? Wil je meedoen en ben jij tussen de 10 tot 17 jaar oud? Meld je dan gratis aan via de website van Sport en Welzijn: www.senw-br.nl/wintergames.

Meer berichten