Afbeelding
Foto: Wim de Boevere

Sportief voetvolleyballen

Sport

DRIEBRUGGEN - Zaterdag 17 juli was het met 180 kuub zand tot strand omgetoverde parkeerterrein bij de WDS-sportvelden de hele dag het toneel van een ad-hoc georganiseerde voetvolleybal competitie.

Er waren meer dan twintig gelegenheidskoppels met zelfgekozen gelegenheidsnamen, zoals De Blauwe Zwembroeken, De Kaaskoppen, The Joko Boys, FC Pfizer, De Lamme en de Blinde en FC Zon, Zand en Ziekenhuis. Zij hebben met veel overgave gestreden om de eer en de fraaie beker. Aan een zijde van het in vier speelvelden opgedeelde zandterrein waren banken en tafels voor de flinke schare supporters en belangstellenden. Bij de buiten op het WDS-terras opgestelde kraampjes was er uiteraard een en ander te verkrijgen om honger en/of dorst te lessen. Die dorst was er, want het weer werkte met veel zon goed mee.

Na een lange serie wedstrijden verdeeld over vier poules werd in de finale dit gezellige toernooi nipt gewonnen door het team De Kaaskoppen. Zij wisten team De Koning te verslaan en mochten de beker in ontvangst nemen.

Tekst en beeld: Wim de Boevère

Advertentie

Categorieën