ESTO goed uit de startblokken

Sport Sport

Bodegraven - Voetbal

Met een minimale 1-0 overwinning op sv DIOS pakte ESTO het maximaal resultaat op een heerlijke voetbalmiddag aan de Kievitsheuvel in Bodegraven. Lars Verheul was de matchwinnaar in het sportieve en onderhoudende duel tussen twee gelijkwaardige ploegen. Na de aftrap was het door de lange winterstop even zoeken naar de balans. Maar al snel bleek dat, wellicht mede dankzij het mooie weer, de spelers er zin in hadden. De eerste helft ging gelijk op en ESTO profiteerde van de gunstige windrichting. Lars Verheul zorgde in de 28e minuut na een schijnbeweging met een droge knal voor het enige doelpunt van de wedstrijd op het scorebord. Na de rust had DIOS het voordeel van de wind en moest ESTO terug. De verdediging van ESTO bleef echter onverzettelijk en wist daarmee de 1-0 voorsprong tot het eindsignaal te handhaven.