Afbeelding

Turnleden lieten zien wat ze kunnen

Sport Sport

Op zaterdag 19 februari was er weer een DOS-clubdag. Gelukkig kon er ook weer veel publiek ontvangen worden, zodat alle turnleden aan publiek en jury konden laten zien wat ze de afgelopen tijd hadden geleerd. Dat was best spannend, want er was ook een lange periode geweest dat er niet gesport kon worden.

De eerste twee rondes waren de jongste leden aan de beurt. Voor hen was er diploma-gymmen. De kleuters, nog maar net begonnen, deden een eigen parcours. Verder werd er geturnd op vloer, balk, sprong en brug en werden alle meisjes gejureerd op wat ze konden. In deze rondes zat geen wedstrijdelement. Meedoen is belangrijker dan winnen, vinden ze bij DOS. Voor iedereen was er een diploma en een medaille. In ronde 3 en 4 turnden de meisjes vanaf groep 6, ingedeeld in verschillende niveaus. Zij streden wel om medailles. Er werd keurig gewerkt op alle onderdelen.

De sfeer was de hele dag heel gezellig en feestelijk. Er was te merken dat het voor iedereen fijn was dat het weer mogelijk was om zo met elkaar sportief bezig te zijn! 

Afbeelding

Advertentie

Categorieën