Logo kobr.nl
Foto: @Charles Groeneveld

Alexander Broussard brengt een ode aan muzieklegende Billy Joel in het Evertshuis

  Theater

BODEGRAVEN - Op 4 juli gaan we muzikaal knallen in het Evertshuis! Pianist, zanger en entertainer Alexander Broussard geeft een ’coronaproof’ soloconcert in de theaterzaal, een ode aan Billy Joel. In deze boeiende solovoorstelling leidt Alexander zijn publiek op zijn unieke en gepassioneerde wijze door de opmerkelijke carrière van muzieklegende Billy Joel.

Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkende carrière, van de meest prestigieuze pianobars tot en met ‘The Billy Joel Experience’, Alexander is op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast, bijvoorbeeld bij Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Piano’s, De Corona’s en Twarres.


De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan dertig top-10-hits op zijn naam staan.

Reserveren van online tickets vooraf is een must. Er kunnen maximaal 45 bezoekers in de zaal, dus bestel vlug uw kaarten via de website, want vol is vol. Tickets kosten 22 euro inclusief drankje mee in de zaal. Het concert begint om 20.30 uur, deur open om 20.15 uur. Meer info en reserveren: evertshuis.nl/alexander-broussard.

Meer berichten