Logo kobr.nl
De initiatiefnemers van de kerstmarkt in de Kerkstraat, v.l.n.r. Rineke van Rijn, Mischa Kamerling, Roy Heuzen, Kim de Haan en Jetze Kamerling 
De initiatiefnemers van de kerstmarkt in de Kerkstraat, v.l.n.r. Rineke van Rijn, Mischa Kamerling, Roy Heuzen, Kim de Haan en Jetze Kamerling  (Foto: )

Een kraam op kerstmarkten in centrum Bodegraven

  Zakelijk

Bodegraven - Er zijn dit jaar op zaterdag 14 december twee kerstmarkten in het centrum van Bodegraven, eentje op het Raadhuisplein, net als vorig jaar georganiseerd door de Bodegraafse Ondernemers Vereniging, én eentje in de Kerkstraat, georganiseerd door vijf ondernemers van de Kerkstraat. Een kraam van 2 meter op één van deze kerstmarkten kost voor een particulier en een BOV-lid slechts 10 euro. Bent u ondernemer en geen BOV-lid dan kost een kraam 25 euro.

Een jaar geleden heeft de BOV de eerste kerstmarkt georganiseerd op het Raadhuisplein. Ook dit jaar zal het Raadhuisplein veranderen in een mooie kerstmarkt op zaterdag 14 december. Op dit moment zijn er voor het Raadhuisplein al meer dan 25 kramen aangemeld en deze zijn in het algemeen gevuld met artikelen die door inwoners zijn gemaakt.

De ondernemers in de Kerkstraat organiseren al diverse jaren bijna maandelijks een Streekmarkt. De organisatie heeft de activiteitencommissie van de BOV benaderd of ze kunnen aansluiten bij de kerstmarkt. Na overleg is de uitbreiding van het evenement en koppeling van beide kerstmarkten een feit geworden. Het evenement duurt nu op beide locaties van 12.00 tot 18.00 uur en de kramen worden vanaf de Brugstraat neergezet, zodat iedereen kan zien dat er ook een kerstmarkt in de Kerkstraat is. De ondernemers uit de Kerkstraat hebben de afgelopen weken veel werk verzet en kunnen nu al meedelen dat er rond de 15 kramen aangemeld zijn. Ook komt er een arrenslee te staan om een foto te maken.

De Kerkstraat zal net als het Raadhuisplein in kerstsfeer worden gebracht. Het Raadhuisplein zal door de BOV aangekleed worden en de Kerkstraat door de ondernemers van de Kerkstraat. Met deze combinatie krijgt Bodegraven een prachtige kerstmarkt die zeker een beleving voor het publiek gaat worden, aangezien er heel veel te zien zal zijn.

Aanmeldingen voor deelname met een stand op de kerstmarkt op het Raadhuisplein kan via info@bov-bodegraven.nl en aanmelden voor de kerstmarkt in de Kerkstraat kan via streekmarktbodegraven@outlook.com.

Tekst en beeld: Pancras Kuipers

Foto:

De initiatiefnemers van de kerstmarkt in de Kerkstraat, v.l.n.r. Rineke van Rijn, Mischa Kamerling, Roy Heuzen, Kim de Haan en Jetze Kamerling

Meer berichten