Logo kobr.nl
Foto:

Heropening pop-up restaurant Nieuwerbrug

  Zakelijk

NIEUWERBRUG - Culinair genieten in de sfeervolle omgeving van De Bourgondiër in Nieuwerbrug, in maart staat het weer te gebeuren. Dan opent het inmiddels bekende pop-uprestaurant van ondernemer Patrick Olsthoorn haar deuren.

Samen met zijn vaste chef-kok Lars laat Patrick graag zien wat De Bourgondiër nog meer te bieden heeft naast het faciliteren van feesten en partijen. "In maart starten we weer met ons tijdelijke restaurant-concept. Dat vinden we zelf ontzettend leuk om te doen en we gaan onze gasten ook echt verrassen met een heerlijk diner. Maar liefst vier gangen serveren we dit jaar. We zijn drie dagen in de week open gedurende de hele maand maart: elke woensdag, donderdag en vrijdag. De reserveringen lopen hard, sommige dagen zitten we zelfs al vol. Mensen die willen komen eten, raden we dan ook aan om een tafeltje te reserveren."

Het pop-uprestaurant in Nieuwerbrug is een origineel idee voor een etentje met vrienden, familie, collega's of gezellig met z'n tweetjes. Twee jaar geleden nam Patrick het initiatief om een tijdelijk restaurant te openen op zijn locatie, waar normaal gesproken besloten feesten en livemuziekavonden georganiseerd worden. Lars van den Bovenkamp bedenkt de lekkerste gerechten op basis van vis, vlees of vega. Het pop-upmenu wisselt wekelijks en ook al legt Lars de lat voor zichzelf hoog, het restaurantconcept van De Bourgondiër is toegankelijk voor iedereen.

Iedereen is van harte welkom om te komen tafelen bij De Bourgondiër in Nieuwerbrug. Reserveren kan eenvoudig via de website www.tap.nu/restaurant of telefonisch via 06-22667871.

Meer berichten