Logo kobr.nl
Bodycasting Nederland
Bodycasting Nederland (Foto: Bodycasting Nederland)

Bodycasting Nederland verhuist naar Bodegraven

  Zakelijk

REEUWIJK - De afgelopen jaren heeft Bodycasting Nederland uitgekeken naar een nieuwe locatie, omdat de locatie op de Edisonstraat in Reeuwijk te klein werd. Eigenaren Peter en Petra Flach zijn trots dat zij een geweldige, nieuwe locatie hebben gevonden in het voormalige kaaspakhuis op de Burgemeester Le Coultrestraat 3 in Bodegraven.

Al sinds de opening van haar deuren in 2009 maakt het Reeuwijkse Bodycasting Nederland met veel liefde persoonlijke kunstwerken voor mensen in heel Nederland. De nieuwe locatie staat bol van de historie en die inspireert het team in het creëren van alle kunstwerken. 1 juli zijn de eerste castingen al gedaan. Petra: "Iedereen is overdonderd door de sfeer, de nieuwe galerij met meer dan 55 unieke kunstwerken en de castingkamers, die in stijl en met smaak zijn ingericht."

Er is zoveel meer te vertellen over dit prachtige pand en de nieuwe functie die de eigenaren eraan geven. "Dat doen we op onze social media en later ook onze website. Voor iedereen die een kijkje wil nemen, wordt binnenkort een open dag georganiseerd."

www.bodycasting.nl

Meer berichten